Home
Nieuws
Informatie
Zoeken
Nieuwe advertenties
Advertentie toevoegen
Mijn Advertentie
Veelgestelde vragen
Enquete

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log in

Omhoogplaatsen van een advertentie

Een advertentie kan eenvoudig omhooggeplaatst worden door een sms-je te sturen met het desbetreffende advertentienummer. De advertentie wordt dan herplaatst met de huidige datum waardoor hij weer boven in de lijsten komt. Bovendien blijft hij vanaf dat moment weer een jaar geldig!

  Hoe doe ik dat?

Dat kan eenvoudig door de volgende sms te versturen.
SMS de tekst: WEB en RUIL met uw advertentienummer naar telefoonnummer 3010. Dus:

WEB RUIL <uw advertentienummer>

(naar telefoonnummer 3010
kosten € 1,10 per bericht)

Voorbeeld1: WEB RUIL ABCD1234
Voorbeeld2: WEB RUIL 665534
 

  Wat zijn de kosten?


De kosten voor de sms zijn € 1,10 per bericht. Na het versturen krijgt u zowel antwoord op uw sms als via uw e-mail. Hiervoor wordt het e-mail adres van de desbetreffende ruiladvertentie gebruikt. In deze mail wordt bevestigd dat uw advertentie omhooggeplaatst is.
Krijgt u geen e-mail dan is er iets misgegaan; u heeft een verkeerd nummer gedraaid of de tekst verkeerd ingevoerd. Let goed op dat u tussen de woorden "WEB" en "RUIL" een spatie toetst. Ook ná het woord "RUIL" moet u één spatie toetsen en dán het advertentienummer.
 

  Welk advertentienummer moet ik in de sms meegeven?


U kunt zowel uw persoonlijk advertentienummer meegeven (4 letters, 4 cijfers bijvoorbeeld ABCD1234) of het gewone advertentienummer (bestaande uit gewone cijfers bijvoorbeeld 123456) dat u ook gebruikt om een vriend te mailen.

Uw persoonlijke nummer heeft u in de bevestigingsmail van ons ontvangen toen u de advertentie activeerde. Het gewone nummer is te vinden boven in uw ruiladvertentie zelf.

Het beste is natuurlijk dat u uw persoonlijke nummer meestuurt, anders zou u weleens een advertentie van iemand anders omhoog kunnen plaatsen als u één cijfertje fout intoetst. Die kans is bij het persoonlijke nummer te verwaarlozen klein.
 

  Wat kan ik verwachten?


Als alles goed gegaan is, kunt u vrij direct (binnen ongeveer 10 minuten, afhankelijk van het internetverkeer) na het versturen van het SMS bericht uw advertentie boven in de lijsten, die gerangschikt zijn op datum en tijd, terugvinden. Bijvoorbeeld op de home page ziet u (wel ná het verversen van de pagina met F5) uw advertentie bovenaan verschijnen. Ook bij de lijsten van "nieuwe advertenties mét of zonder foto" komt u bovenaan te staan.

Let wel op dat met het verstrijken van de tijd andere mensen nieuwe advertenties plaatsen die weer boven u komen te staan. Ook kunnen andere mensen ná u hun advertentie bovenaan plaatsen. Deze komen dan vanzelfsprekend weer boven úw advertentie te staan.

U kunt altijd opnieuw een SMS voor herplaatsing versturen.

 

  Als ik op "Stad" sorteer komt mijn advertentie niet bovenaan?


Dat klopt. Als u in Zundert woont en er wordt op stad gesorteerd komt Amsterdam natuurlijk vóór Zundert.
De herplaatsing werkt alleen als er op datum/tijd wordt gesorteerd, zoals bij "laatste advertenties" of bij de lijsten waar niet expliciet op iets anders dan datum/tijd wordt gesorteerd.